Filter

FLEXIBILITY 01/07 11.00h
Backbends, spine- flexibility, side-slits, front splits and shoulderKracht en lenigheid zijn allebei zo belangrijk voor paalacro. In de lessen hebben we slechts een paar minuten tijd voor het trainen van lenigheid terwijl we automatisch op kracht trainen terwijl we onze tricks oefenen. Deze workshop is specifiek gericht op het verbeteren van de lenigheid van het volledige lichaam. Niet enkel voor paaldans, ook voor in het dagelijks leven is bijvoorbeeld een sterke, toch flexibele ruggengraad van belang. Last van heup of schouder-inpingement, of een andere blessure, blijf hier niet voor thuis, meld het vooraf of stuur een mailtje naar lommelen[email protected] (bespreekbaar)

€ 15,00*

Huur staande danspaal X-pole X-stage
Neem contact op om afspraken te maken over de dag(en). Ophaling is gratis (regio Sint-Truiden). Levering is mogelijk aan meerkost.3 danspalen ter beschikking of 2 danspalen en 1 aerial hoop (de vermelde prijs is per paal)Hoe opstellen?

€ 125,00*

POLE - HEELS 01/07 10.00h.
Choreo with heels Heb je je high heels al, dan is dat perfect, wil je eens proeven van de les paaldans met choreo en heb je nog geen pole-heels, breng dan je lievelings en meest elegante heels mee en geniet van deze sexy + jazzy flow choreo. Op blote voeten kan ook. Een kortere chore (eenvoudiger te onthouden)Meebrengen:Knee pads aangeraden. (Niet verplicht) een lange legging en sokken zijn dan zeker aangenaam. High heels (indien je deze reeds hebt)Er staat een maximum op het aantal dansers in deze workshop.

€ 15,00*

SUMMER- CHOREO 21/06
Choreo with and without heels. Heb je je high heels al, dan is dat perfect, wil je eens proeven van de les paaldans met choreo en heb je nog geen pole-heels, breng dan je lievelings en meest elegante heels mee en geniet van deze sexy + jazzy flow choreo. Op blote voeten kan ook. Meebrengen:Knee pads aangeraden. (Niet verplicht) een lange legging en sokken zijn dan zeker aangenaam. High heels (indien je deze reeds hebt)Er staat een maximum op het aantal dansers in deze workshop.

€ 19,00*

TRICKS 21/06
SUMMERWORKSHOP [email protected] leukste en meest uitdagende moves in 1 workshop van 1,5 uur. Train nog eens goed voor de zomer begint en neem de versterkende oefeningen mee op in je routine thuis om sterk en fit te blijven. Deze workshop speciaal voor jullie ....MET ERVARING...(vanaf 10 lessen welkom)Ook onze ervaren atleten van kinderen zijn welkom. Er staat een maximum op het aantal dansers in deze workshop.

€ 19,00*

TRICKS BASIC 01/07 12.45h.
TRICKS BASICDe basistechnieken van paalacro zijn belangrijk om verder te groeien. Heb je al een jaar ervaring, maar wil je alles nog eens opfrissen, in deze workshop alle leuke basistricks in 1 uur.  Voor wie: - 1 jaar ervaring en graag alles nog eens opfrissen- Gevorderden die aan hun basis willen werken en daar op door willen werken ook! (vb basics aan de spinningpaal)- Beginners zijn welkomEr staat een maximum op het aantal dansers in deze workshop.

€ 15,00*