DE INSCHRIJVINGEN VOOR DE NIEUWE REEKS STAAN OPEN!

kies hieronder je favoriete plaats en dag. 

Filter

PAALACRO Tessenderlo vrijdag 18.00u kinderen gevorderden (lessenreeks maart)
Tenen strekken, benen strekken,...! Deze kinderen zijn reeds bekend met de lessen paalacrobatie. gevorderden: min 2 jaar ervaringHanne houdt van kinderen en zorgt ervoor dat ze op een speelse manier sterker en leniger worden. Dit op een enthousiaste manier met vaak een leuke danschoreo als opwarming. 

€ 115,00*

PAALACRO Tessenderlo vrijdag 20.00u volwassenen beginners -niveau (lessenreeks maart)
Paalacrobatie/paaldans is een enorm plezierige sport waarbij je je hele lichaam versterkt. Ook je lenigheid wordt aangepakt tijdens de lessen. Wil je je spieren op een niet- alledaagse manier trainen, dan zit je met paalacro in de juiste sport.

€ 130,00*

AERIAL HOOP Tessenderlo woensdag 18.00u kinderen (lessenreeks maart)
AERIAL HOOP is een heerlijke acrobatische sport. Hou je van gymnastiek, van klimmen en klauteren, van nieuwe tricks leren of van ondersteboven hangen? Dan is deze sport zeker iets voor jou. 

€ 11,00 - € 115,00*

AERIAL HOOP Tessenderlo woensdag 19.00u volwassenen (lessenreeks maart)
AERIAL HOOP is een heerlijke acrobatische sport. Doe je graag een nieuwe sport waar je je spieren traint maar die ook gewoon enorm leuk is, of heb je vroeger gymnastiek gedaan? Zowel gevorderden als beginners kunnen in deze les plezier beleven en voldoening ervaren. 

€ 13,00 - € 130,00*

PAALACRO Rillaar dinsdag 19.00 kinderen beginners (lessenreeks maart)
Houdt je zoon of dochter van klimmen, klauteren, gymnastiek, in de speeltuin aan de ringen hangen,.. dan is paalacrobatie de ideale sport.  Ook de lenigheid wordt aangepakt tijdens de lessen.  Deze les is voor beginners met minder dan 2 jaar ervaringLesgeefster Irmina is erg zorgzaam, lief en correct bij zowel kinderen als volwassenen. 

€ 11,00 - € 115,00*

PAALACRO Rillaar dinsdag 20.00u volwassenen beginners en A+ (lessenreeks maart)
Paalacrobatie is een enorm plezierige sport waarbij je je hele lichaam versterkt. Ook je lenigheid wordt aangepakt tijdens de lessen. Wil je je spieren op een plezierige manier trainen, dan zit je met deze sport helemaal goed. 

€ 13,00 - € 130,00*

PAALACRO Rillaar dinsdag 21.00 volwassenen B en C -niveau (lessenreeks maart)
De warming up en cooling down zijn tot in de puntjes verzorgd en je leert de leukste, gevarieerde tricks. Elke les weer iets nieuw. B-niveau: +/- 2 jaar ervaringC-niveau: meer dan 3 jaar ervaringJe bent reeds bekend met deze sport. Om deze reden is het niet mogelijk een proefles te nemen. Kom je van een andere dansschool, neem dan even contact op. 

€ 130,00*

PAALACRO Rillaar donderdag 18.00u kinderen gevorderden (lessenreeks maart)
Voor kinderen die min. 2 jaar ervaring hebben met paalacrobatie. Train samen met de andere gevorderden en groei op die manier nog meer in deze sport.  Proefles niet mogelijk bij gevorderden.

€ 115,00*

PAALACRO Rillaar donderdag 19.00 volwassenen B-niveau (lessenreeks maart)
Benen strekken, tenen strekken! Jullie zijn nu ervaren in deze sport, tijd voor de details. Hanne zorgt dat de sierlijkheid nu extra aan bod komt. Dit op een enthousiaste manier met vaak een danschoreo als opwarming. B-niveau: +/- 2 jaar ervaringC-niveau: meer dan 3 jaar ervaringJe bent reeds bekend met deze sport. Om deze reden is het niet mogelijk een proefles te nemen. Kom je van een andere dansschool, neem dan even contact op. 

€ 130,00*

PAALACRO Rillaar donderdag 20.00 volwassenen beginners (lessenreeks maart)
Paalacrobatie is een plezierige sport waarbij je je hele lichaam versterkt. Ook je lenigheid wordt aangepakt tijdens de lessen. Het leren van nieuwe tricks geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen. Wil je je spieren op een niet-alledaagse en uitdagende manier trainen, dan zit je met deze sport helemaal goed. Hanne is zeer begripvol en leert zowel mensen met als zonder sportachtergrond de kneepjes van de sport. Dit op een enthousiaste manier met vaak een leuke danschoreo als opwarming. 

€ 13,00 - € 130,00*

PAALACRO Tessenderlo dinsdag 18.00u kinderen beginners (lessenreeks maart)
Hou je van gymnastiek, van klimmen en klauteren, van nieuwe trucjes leren of van ondersteboven hangen? Dan is deze sport zeker iets voor jou!

€ 11,00 - € 115,00*

PAALACRO Tessenderlo dinsdag 19.00u volwassenen beginners (lessenreeks maart)
Paalacrobatie/paaldans is een uitdagende sport waarbij je je hele lichaam versterkt. Ook je lenigheid wordt aangepakt tijdens de lessen. Het leren van nieuwe tricks geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen. Wil je je spieren op een plezierige manier trainen, dan zit je met paaldans in de juiste sport. 

€ 13,00 - € 130,00*

PAALACRO Tessenderlo dinsdag 20.00u volwassenen B- en C-niveau (lessenreeks maart)
Benen strekken, tenen strekken! Jullie zijn nu ervaren in deze sport, tijd voor de details. Hanne zorgt dat de sierlijkheid nu extra aan bod komt. Dit op een enthousiaste manier met vaak een danschoreo als opwarming. B-niveau: +/- 2 jaar ervaringC-niveau: meer dan 3 jaar ervaringJe bent reeds bekend met deze sport. Om deze reden is het niet mogelijk een proefles te nemen. Kom je van een andere dansschool, neem dan even contact op. 

€ 130,00*

PAALACRO Tessenderlo vrijdag 19.00u volwassenen beginners en A+ (lessenreeks maart)
Benen strekken, tenen strekken! Tijd voor de details, maar ook beginners zijn hier welkomHanne zorgt dat de sierlijkheid nu extra aan bod komt. Dit op een enthousiaste manier met vaak een danschoreo als opwarming. B-niveau: lady's and gentleman die reeds het A + niveau volgden. Ook beginners zijn hier welkom. Je bent reeds bekend met deze sport. Om deze reden is het niet mogelijk een proefles te nemen. Kom je van een andere dansschool, neem dan even contact op. 

€ 130,00*

ROLLER DANCE-PARTY 17 JUNI RILLAAR
WAT: DancePower's kinderfuif met discolichten, de tofste hits, gezonde bio-drankjes en een rolschaatsvloer voor kinderen, jongeren en jeugd t.e.m. 15 jaar.Kleuters zijn ook helemaal welkom. Wie zal er zijn: juf Fleur, juf Jana, juf Kirsten en juf Hanne. Je kan vrij dansen en de dansjes showen die je leerde in de les. WANNEER: vrijdag 17 juni van 18.00u tot 22.00u. Breng je eigen rolschaatsen mee. Er kan geschaatst/geskatet worden tussen 20.00u en 22.00u.Met de allerkleinsten (en de kinderen die niet willen rolschaatsen) wordt rekening gehouden. Tot 20.00u wordt er enkel gedanst. Ouders zijn welkom aan de toog of aan de zit- en sta-tafeltjes. :)

€ 10,00*

SUMMERCAMP DANCEPOWER EN POLEPOWER
Wat: een leuke combinatie van dans, acro, sport en spel. We gaan samen picknicken, waterspelletjes spelen, ravotten en sporten. Ook nog: kennismakingsspelen, ballet, paalacro, dans, gym, buitensport, knutselen, ...De kinderen worden in leeftijdsgroepen opgesplitst. Voor wie: kinderen vanaf 3 jaar tot 13 jaar Waar: Kortakker 11 - 3202 Rillaarsamenkomst: benedenzaal = kortakkerzaalIn 3 verschillende zalen zullen de sporten doorgaan + buiten. Wanneer: van maandag 15 tot vrijdag 19 augustus 2022Start om 9.00u. opvang vanaf 8.30u.Einde voorzien om: 16.00u. opvang tot 16.30u. Door wie: juf Hanne en andere lesgeefster van DancePower (misschien juf Fleur, juf Kirsten, juf Jana, juf Anthe)

€ 125,00*